Stepper op på digitalisering

Krøyer Pedersen ansætter endnu en betydelig kapacitet til at vise vej på kundernes digitale rejse i økonomi- og regnskabsuniverset. Lasse Vendelbo Andersen kommer fra et job som direktør for Retio by Zignifikants afdelinger i Holstebro og Vejle

– Man hører om at digitalisering er overalt netop nu. Også i virksomhedernes økonomifunktioner. Derfor oplever vi i øjeblikket en øget efterspørgsel på råd og vejledning i valg og setups af applikationer, som kan digitalisere og lette hverdagen i virksomhedernes økonomifunktioner - både for at imødekomme den nye bogføringslov og for generelt at skabe helt åbenlyse forretningsmuligheder, såvel økonomiske og personalemæssige, siger adm. partner Klaus Lund Kristensen hos Krøyer Pedersen Statsautoriserede Revisorer.

Krøyer Pedersen har pr. 1. august 2024 ansat Lasse Vendelbo Andersen som digitaliseringskonsulent. Lasse kommer til at indgå i virksomhedens digitalise- ringsteam, men vil også få et specifikt ansvar som ”Digital Vejviser” for en række af vores SMV-kunder indenfor håndværk, handel, produktion og sundhed, som har udtrykt ønske om at trykke på digitaliseringsspeederen.

Lasse Vendelbo Andersen (33)

Lasse har arbejdet med bogholderi og digitalisering i 10 år. Først som bogholder og digitaliseringskonsulent med fokus på rådgivning i valg og opsætning af software, procesoptimering og implementering af økonomisystemer i SMV-segmentet. Sidenhen med rapportering og økonomistyring, og slutteligt som afdelingsdirektør for Retio by Zignifikant med 10 outsourcingmedarbejdere inden for bogholderi, økonomisk forretningsudvikling og digitalisering.

– Mit fokus er faktisk meget banalt og enkelt; Alt det kedelige – som tastearbejde og fysisk bilagshåndtering – skal ud af bogholderiet. De rigtige apps og procesoptimeringen skal give vores kunder en oplevelse af, at arbejdet i økonomiafdelingen lettes i væsentlig Men ikke nok med det. Tallene bliver up-to-date, og rapportering bliver mere aktuel i den økonomiske styring af virksomheden. Det er en glæde at opleve, når effekten af disse tiltag slår igennem, fastslår Lasse Vendelbo Andersen.

Lasse hoppede på digitaliseringstoget, da OCR-scanning (billedgenkendelse) og automatisk bankafstemning stadig var i sin spæde start i SMV-segmentet.

Siden har han indgående fulgt udviklingen af de mange apps og bogføringssystemer, som til stadighed dukker op. Ikke mindst de digitale systemer, som binder bogholderiet sammen med driften af virksomheden.

– Mange oplever som udgangspunktet ”digitalisering” som en lidt utilnærmelig størrelse, men virkeligheden er faktisk en helt Med den rette tilgang og kendskab til de mange muligheder og apps kan du – stille og roligt – bygge og implementere et system, som matcher den enkelte virksomhed og med tiden fremkalder væsentlige fordele som bedre omkostningsstyring, likviditet og bundlinje, fremhæver Lasse Vendelbo Andersen.

Det glæder os at byde Lasse Vendelbo Andersen velkommen til Krøyer Pedersens digitaliseringsteam. Det styrker i høj grad vores strategi om at blive den førende regionale revisor, når det handler om digitalisering i SMV-segmentets økonomifunktion, slutter adm. partner Klaus Lund Kristensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev